Fascinant, provocator, alambicat, frustrant, autoritar, diferit - numai câteva dintre adjectivele care se potrivesc sistemului de drept al Uniunii Europene. Din toate, primul care îmi vine în minte și ultimul care rămâne la sfârșitul unei zile de lucru este fascinant.

marți, 3 mai 2011

Candidez ca reprezentant al formatorilor în Consiliul științific

Ieri, 2 mai, mi-am depus candidatura pentru unul dintre cele două locuri vacante de reprezentant al formatorilor în Consiliul științific al INM. Ca membru al catedrei de drept al Uniunii Europene, particip începând cu anul 2005 atât la activitățile de formare inițială, cât și de formare continuă și descentralizată și formare de formatori. Ca formator cu normă întreagă, am avut oportunitatea de a cunoaște îndeaproape, de-a lungul anilor, cele mai variate aspecte ale activității desfășurate de Institut și am timpul necesar să mă implic.
Având in vedere că la 11 aprilie 2011 au expirat mandatele a 2 reprezentanţi ai personalului de instruire al INM în Consiliul știinţific, INM a anunțat convocarea Adunării Generale a formatorilor INM la data de 10 mai 2011, ora 13,00, în aula INM, pentru alegerea a doi reprezentanţi.
Candidez deoarece cred că formatorii și tutorii de practică sunt una dintre resursele esențiale ale Institutului, și prin urmare ideile lor trebuie să fie cu adevărat reflectate în toate deciziile pe care le adoptă Consiliul științific. În acest scop, îmi propun ca, alături de ceilalți doi reprezentanți ai personalului de instruire, să păstrez legătura cu colegii pe care îi voi reprezenta. Acest lucru va putea fi realizat, pe de o parte, prin consultarea lor pe probleme punctuale. Pe de altă parte, mă ofer să centralizez și să transmit cu celeritate Consiliului științific punctele de vedere și inițiativele lor.
Votul va avea loc numai pe data de 10 mai 2011, și va putea fi exercitat personal sau la distanță (pentru colegii care nu stau în București și pentru cei care nu pot fi prezenți la Adunare din motive obiective).
Votul personal va fi exercitat în cadrul Adunării Generale a formatorilor, care a fost convocată pentru orele 13,00, în aula INM.
Votul la distanță poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare – în data de 10 mai 2011 - până cel mai târziu la ora 12.00 (cu o oră înainte de ora stabilită pentru întrunirea Adunării Formatorilor). Voturile primite după această oră nu vor mai fi luate în considerare.

Colegii care votează de la distanță pot să o facă prin fax (la numărul 021 311 02 34) sau prin e-mail, la adresa ruxandra.ana@inm-lex.ro. Astfel, vor trebui transmise buletinul de vot completat şi semnat, inclusiv cu datele de identificare a persoanei şi o copie a actului de identitate.
Formularul de buletin de vot va fi afişat pe site-ul INM şi va fi transmis prin e-mail tuturor formatorilor cu o zi înaintea alegerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu