Fascinant, provocator, alambicat, frustrant, autoritar, diferit - numai câteva dintre adjectivele care se potrivesc sistemului de drept al Uniunii Europene. Din toate, primul care îmi vine în minte și ultimul care rămâne la sfârșitul unei zile de lucru este fascinant.

vineri, 29 iulie 2011

Un auditor, despre viața auditorilor

Faceți-vă timp să citiți astăzi și articolul scris de tânărul Victor Constantinescu, auditor de justiție (de acum în anul al II-lea de INM, trecut prin furcile caudine) echilibrat, pus pe treabă, optimist.

2 comentarii:

 1. marriusalin@yahoo.com, ne putem abona la blog?
  ma puteti directiona catre articolele unde se descriu materiile studiate,examene si comentarii despre inm? despre ceea ce se intampla dupa admitere?multumesc, marius

  RăspundețiȘtergere
 2. Info oficiale despre materii se află pe situl oficial al INM, la secțiunea „Formare inițială” accesibilă de pe pagina principală, meniul din stânga.
  Cât despre comentarii despre examene și INM, cel mai bine este să cauți grupuri publice pe yahoo etc. unde auditorii discută informal.
  Oricum, din acest an cel mai probabil va fi implementat un nou program de formare inițială, așa că legendele sunt valabile doar într-o oarecare măsură.

  RăspundețiȘtergere