Fascinant, provocator, alambicat, frustrant, autoritar, diferit - numai câteva dintre adjectivele care se potrivesc sistemului de drept al Uniunii Europene. Din toate, primul care îmi vine în minte și ultimul care rămâne la sfârșitul unei zile de lucru este fascinant.

joi, 18 august 2011

Căminul nostru cel de toate zilele

În vara aceasta rescriu regulamentul Caminului pentru auditori. De la zero. Idei? Acum e momentul. În septembrie trebuie să fie gata pentru a-l supune aprobării Consiliului științific.

6 comentarii:

 1. buna ziua. am citit un anunt pe intranetul inm-ului potrivit cu care in anul 2011-2012 nu se vor mai putea asigura, cel mai probabil, locuri in caminul inm-ului pentru auditorii de anul 2. banuiesc ca anuntul este valabil si pt cei care intra acum in anul 1, nu? va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Din păcate da. E o problemă tehnică, se taie conducta de apă, așa că nu mai e funcțională clădirea.

  Mai sper însă (și nu numai pentru că sunt eu o fire optimistă) că e posibil să se rezolve problema. Vă ținem la curent prin anunțuri publice pe situl INM.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salutare!

  Probabil e tarziu ptr propuneri...Totusi, ce as vrea eu sa fie prevazut in Regulament: daca auditorul are un copil in intretinere ( e singurul parinte, spre exemplu) si acestia trebuie sa locuiasca impreuna in Bucuresti, sa existe posibilitatea de a primi doua locuri de cazare, in cazul in care auditorul indeplineste celelalte conditii referitoare la nota, etc.

  Maine se vor afisa rezultatele la logica si interviu...Nu stiu cum voi rezolva cu cazarea, in cazul in care voi fi pe lista...Bursa de la INM imi va permite sa locuiesc cu copilul in Bucuresti?

  Cam asta...

  Multumesc!

  M.M.

  RăspundețiȘtergere
 4. Căminul are locuri numai pentru auditori, nu și pentru membrii familiei lor.
  Cât despre ultima întrebare, e mai degrabă retorică, îmi imaginez. Genul acesta de calcul se face anterior înscrierii la concurs.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc!

  Puteti sa imi spuneti si cate locuri sunt pentru cei din anul I (2011-2012)? S-au rezolvat problemele?

  RăspundețiȘtergere
 6. Tocmai a fost publicat pe situl INM, pagina dedicată admiterii, un anunț cu informații prealabile.
  Procedura de atribuire a locurilor va fi publicată pe 26 septembrie, odată cu rezultatele finale.

  RăspundețiȘtergere